Aankoopmakelaar

Bij een van de grootste en duurste aankopen van Uw leven kunnen wij U uitstekend van dienst zijn. Wij begeleiden U op deskundige wijze door het gehele aankoopproces heen en zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt. Hierdoor bent U verzekerd van een optimale start van jarenlang woonplezier.

Wij fungeren dan voor U als aankoopmakelaar:

  • Wij gaan de woning samen met U bezichtigen.
  • Wij inspecteren de woning op vele onderdelen, stellen de nodige vragen aan de verkopende partij en leggen onze bevindingen vast in een opnameverslag.
  • Daar onze beoordeling geen uitvoerig bouwkundig rapport is en ook geen volledig uitgewerkt taxatierapport, wordt wel door ons aangegeven of het raadzaam is bepaalde juridische of bouwkundige kwesties nader te laten onderzoeken.
  • U krijgt een globale beoordeling van de waarde.
  • Wij onderhandelen namens U over de prijs van de woning met verkoper of verkoopmakelaar en zorgen dat alle afspraken goed in de overeenkomst worden vastgelegd.

De kosten van deze aankoopinspectie bedragen 1 promille van de vraagprijs met een minimum van € 185,- excl. BTW.

Mochten wij namens U in de prijsonderhandeling een lagere aankoopprijs kunnen bedingen, zodat U beduidend voordeel hebt, dan vragen wij van U hiervoor een vergoeding van 20 % van het verschil tussen de vraagprijs en de werkelijk aankoopprijs. Immers U hebt dan ook voordeel door onze onderhandeling.

Meer informatie